Despre noi

Despre noi

LOGGIA Group SRL una din întreprinderile din întreaga lume, care reprezintă și comercializează produsele fabricii Loggia Industria Vernici SRL
Este o companie italiană de renume, specializată în producția de vopsele lavabile și decorative, precum și tencuieli decorative. Fondată pe principii de calitate superioară și inovație, LOGGIA s-a impus pe piața internațională datorită produselor sale de înaltă calitate și tehnicilor de producție avansate.
Oferă o gamă variată de vopsele lavabile, ideale pentru interior și exterior, ce asigură o acoperire excelentă, durabilitate și ușurință în întreținere. Aceste vopsele sunt fabricate folosind tehnologii moderne și respectă cele mai stricte standarde de mediu.
Este o afacere ce activează de peste 40 de ani în domeniul produselor de vopsea la nivel internațional, și este prezentă în peste 50 de țări. Fabrica dispune de o suprafață de producere de peste 50 000 m.p., și alți 1000 m.p. pentru Sala Expozitivă și birourile administrației.    
Compania dispune de brevete internaționale pentru produse precum Umana și Plasma 3D - produse unice, patentate. 
 Pentru prima dată, compania LOGGIA și-a deschis ușile pentru clienții din Republica Moldova în 2017, cu Showroom în orașul Chișinău, bd.Mircea cel Bătrân, 33. Iar în 2022, al doilea magazin s-a deschis la Bălți pe Str.Feroviarilor, 101.
La Cahul, produsele noastre le puteți găsi în magazinul partenerilor noștri Top Dekor. 
LOGGIA Group SRL este reprezentanța oficială a brandului în Moldova, aducând pe piața locală toate produsele de vopsea lavabilă, decorativă și tencuieli decorative. În magazinele noastre mereu veți primi consultații de la cei mai buni specialiști, și mai important, metode de aplicare a produsului de la meșteri ce practică profesia de decorator în fiecare zi. 
La White Store LOGGIA din Moldova găsiți întreaga gamă de produse LOGGIA, inclusiv cele mai noi colecții de vopsele și tencuieli decorative. Clienții pot alege dintre o varietate de culori și texturi, personalizându-și astfel spațiile în funcție de preferințe.

Echipa LOGGIA este formată din experți pregătiți să ofere consultanță tehnică detaliată, ajutând clienții să aleagă cele mai potrivite produse și tehnici de aplicare pentru proiectele lor, cât și, opta pentru servicii de aplicare, realizate de echipe de specialiști cu experiență din cadrul companiei.
White Store LOGGIA garantează calitatea produselor prin respectarea acelorași standarde riguroase de producție ca și în Italia. Toate produsele vin cu garanții extinse, asigurând clienților că investiția lor este protejată și că vor beneficia de rezultate durabile și estetice de excepție.
Vă așteptăm cu drag în magazinele noastre fizice și, în online, pe rețelele de socializare pentru orice întrebare și consultanță!

Despre noi